Trött och shoppingsugen

Det tråkigaste som finns att läsa om i en blogg måste vara när alla ber om ursäkt för sitt dåliga bloggande och att man aldrig hinner uppdatera. Nu kommer jag tyvärr bli en av dem. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen av min blogg. Och självklart har även jag mina bortförklaringar. Jag jobbar ungefär fem dagar i veckan och kommer då hem vid nio, halv tio varje kväll. Dessutom går jag i skolan till fyra. Så jag hinner inte med så mycket mer, tyvärr. Men det kommer ju bli mycket bättre sen när skolan är slut.

Nog skrivet om ingenting. Jag är otroligt shoppingsugen! Känns som om jag inte har shoppat på flera veckor(vilket egentligen inte stämmer) Men imorgon ska faktiskt jag och mamma åka till Ge-kås i Ullared(ett riktigt fyndställe) så då lär jag shoppa för hela nästa månad.

Charlotta lämnar Glamour och Jonna lämnar Cosmopolitan

 






Snacka om att jag blev förvånad när jag läste den här nyheten. Min första tanke var, nej Jonna Bergh Wahlström kan inte lämna Cosmo! Det är ju hon som har gjort tidningen till vad den är idag och Cosmopolitan är utan tvekan mitt favoritmagasin och har varit i flera år nu. Att börja som chefredaktör på Glamour istället känns inte som ett lyft i karriären för Jonna, snarare några steg tillbaka. Anledning till att Charlotta Flinkenberg lämnar Glamour är för att hon ska starta en ny tidning.

vad tycker ni om Jonnas tidningsbyte? Och vem kommer att ersätta henne?

Pirates of the caribbean

image246
I helgen var jag och pojkvännen och såg Pirates of the caribbean 3: At the worlds end. Visst, Orlando var ännu hetare än vanligt(Johnny Depp likaså) det hände nya saker hela tiden och den var spännande. Men det räckte inte riktigt för att vara lika bra som de två första filmerna. Det är klart att den är sevärd men filmen var alldeles för rörig. Jag hängde inte riktigt med i handlingen och en hel del var ganska onödigt. Dessutom var det ett riktigt dåligt slut. Jag vill ha lyckliga slut!
  

Rachel i lugg

image243
Allt klär en skönhet.

Att klippa lugg är ett enkelt och snabbt sätt att förnya sin frisyr på. Den långa raka luggen är tillbaka och fler och fler kapar sitt hår.
Elin Kling är ju så mycket snyggare med lugg och även Nicole Richie passar i sin. Men snyggast är nog Rachel Bilson. Gud vad hon är vacker!
  

Shoppat

   

Grå hood. Det tråkigaste man kan köpa är nog basplagg men de behövs. Den här gråa hoodien från Vero Moda kanske inte är det mest trendiga man kan köpa men den kommer att användas flitigt.
Nagellack i färgen Milky från Mavala(som alla mina andra nagellack). Skärpan är inte den bästa på kameran men färgen är riktigt härlig.
Senaste numret av Glamour. Jag har inte läst så många nummer av Glamour men jag tycker den verkar bra. Gillar inte att tidningen är så liten(även om många andra verkar gilla det).
Sist men inte minst: Grå miniklänning med svart band med rosett i midjan. Älskar den! Tyvärr är den väldigt kort, tveksamt om den går att användas utan tights under. Men med brunbrända ben i sommar går ju i och för sig det mesta.

Ett tips

Om du hittat något du vill ha och tänker köpa. Köp det direkt! Eller vänta högst en dag. För annars är det stor risk att det du vill ha är slut när du väl ska köpa det. Det hände mig idag när jag skulle köpa en klänning på H&M som jag spanat in jättelänge men konstigt nog inte köpt.
Nu är den iallafall slut och jag får helt enkelt skylla mig själv. Smart!

Veckans finaste...

...är Mischa Barton i sin otroligt snygga guldklänning med ryggurringning. Dessutom matchar hon den med svarta accessoarer som gör hela outfiten ännu hetare.
Här på premiären av filmen "Le Scaphandre et le Papillon" i Cannes.
image237  image238

Jag vill ha!

image236

Innan jag åkte hem gick jag in på MQ och hittade då den här klänningen från Clara. Åh, vad jag vill ha den! Tyvärr blir det ingen shopping förrän på fredag(studiebidrag) men då ska jag nog köpa den. Fanns även i vitt med svart band, får se vilken det blir.
Jag fick iallafall med mig ett nagellack från Mavala idag. Det var det enda jag hade råd med. Färgen heter Milky och är en blandning mellan orange, aprikos och korall. Eller något sånt.

Förresten så kommer jag inte att få min lön förrän den 25 juni. Jättekul, inte.


Must haves i maj

Skor! Och då främst sandaler som visar upp mina chockrosa tånaglar. Som de här flätade från Asos eller dessa med kedja från Skopunkten.   
♥ Har man inte köpt sommarens bikini än, är det hög tid nu. Förutom min röda vill jag även ha den pucciinspirerade från H&M och en bandeaubikini som finns hos Nelly.
♥  Oj, vad glad jag skulle vara om något av dessa armband satt runt min handled i sommar.
Adidashood. Vill verkligen ha en men har fortfarande inte hittat en i de rätta färgrerna. Finns dem att beställa på internet någonstans?
♥ Sommarens hetaste accessoar, solbrillorna, kan man aldrig få för många av. Just nu vill jag ha ett par röda eller vita.
Klänningar! Behövs väl ingen närmare beskrivning? Jag vill ha en i varje färg.
♥ I sommar vill jag pryda halsen, handleden, öronen och håret med stora glänsande stenar.

3 nummer av Glamour

image233  image234

Fick ett erbjudande via hotmail om att man kan börja prenumera på
Glamour. Tre nummer för bara 49 kronor. Dessutom får man ett bronzing puder från Dr Hauschka, ett par örhängen från Pilgrim och en strandväska med Glamourtryck. Låter ju inte helt fel?

Lördag

image232

Och såhär känner jag mig idag, trött. Var på fest hos en kompis som fyllde år igår så det blev rätt så sent den kvällen också. Så idag ska jag bara ta det lugnt, va med Anna och kolla på Legally blonde 2 ikväll(missa inte!) För imorgon ska jag jobba. Väldigt kul är det faktiskt, och jag kommer tjäna en hel del. Självklart har jag redan gått på stan och sett ut massor saker som jag ska köpa för min första lön, haha. Längtar!

Magtröjan is back?

image231

Minnesbilder som dyker upp när jag ser den här bilden: Jag går i trean och Spice Girls är det enda som gäller. Jag och mina kompisar pratar, andas och klär oss som våra idoler. Ett av våra absoluta favoritplagg var just magtröjan även om våra föräldrar tyckte det motsatta.
Nu ungefär sju år senare dyker den upp på Lindsay Lohan. Jag vet inte riktigt vad jag tycker men jag tror inte att jag kommer bära magtröja igen(men man ska aldrig säga aldrig). Då finns det andra kroppsdelar som är mycket snyggare att visa så som benen eller ryggen.

Så vad tycker ni? Hiss eller diss?

Bronzepuder

Lyxiga solpuder i all ära men något av dessa budgetfynd från H&M skulle jag vilja testa. De kostar bara 50 kronor och bronzern på första bilden fick näst högst betyg i Veckorevyns test. Pudret på sista bilden innehåller dessutom highlighter i två olika nyanser. Tycker verkligen att H&Ms eget make-up märke har blivit mycket bättre.

    

                                                                    

Ännu en randig...

image226

På senaste tiden har jag verkligen fått upp ögonen för randiga klänningar. Tycker det är mycket snyggare nu än vad jag tyckte förra våren/sommaren när den marina trenden slog igenom stort. Har tyvärr inte hittat någon snygg än(men den som sitter på Kate skulle jag inte tacka nej till) så jakten fortsätter.

Stora stenar

En av vårens största trender inom accessoarer är utan tvekan den med stora glänsande stenar som gör vem som helst glamourös på några sekunder. Marc Jacobs som verkligen hade stenarna som sin favorit visade upp en hel del skönheter på sin vårvisning.

image220  image219


Självklart finns det även budgetvarianter ute i en del butiker, bland annat på H&M och Topshop(såklart). Dessa smycken kommer från Asos som även de snappar upp trender väldigt snabbt.

   

Lycka!

Hela den här dagen har varit otroligt kul. Ingen aning om varför men en av anledningarna är att jag är ledig resten av veckan, så skönt! Och dessutom har vi inga mer prov eller inlämningar, inte vad jag vet iallafall.
Så efter skolan åkte jag och solade med Anna(jag vet, det är inte bra men det var faktiskt första gången det här året). Sen kom jag hem slappade framför tvn och åt chips, hehe.
Plötsligt ringer det och det är en kille som berättar att jag har fått jobb hos dem. Yes, jag har äntligen efter mer än 20 stycken jobbansökningar lyckats få ett JOBB. Min dag kan inte bli bättre. Dessutom kommer älsklingen hit ikväll, och så är det DH och... ja, jag är lycklig!

Jag vill köpa skor

Det var alldeles för länge sen jag köpte ett par skor eller ens var inne i en skoaffär. Den senaste tiden har jag mest letat efter snygga t-shirts med tryck(utan framgång) och söta klänningar(ungefär likadant) och därmed har skoshoppingen blivit lidande. Men efter att ha hittat dessa snyggingar på Dinsko's hemsida blev jag väldigt sugen.

   
Röda sandaler i lack. Jag tycker verkligen att det är fy skam att det inte finns några lackskor i min garderob. Det är ju så snyggt! Dessa kostar bara 180 kronor så jag tror de kommer att få flytta in.
Bruna pumps i perfekt modell och lagom hög klack. Är mycket snyggare i verkligheten, bättre bilder finns på den här bloggen.
Vita sandaler med kilklack och peeptoe. Så söta, så perfekta. Passar lika bra på skolavslutningen som en dag på stan. Finns dessutom i lila och grönt för den som är mer vågad.

Veckans bäst klädda


Nicole Richie gör att mitt ha begär efter en randig kort t-shirt/klänning blir ännu större. Så snygg! Har dock ingen aning om var man hittar en. Någon som vet?


Ända sen jag såg Kate Bosworth i filmen "Vinn en date med Tad Hamilton" har jag alltid tyckt att hon är en av de sötaste som jag sett. Så naturlig, så söt. Kate passar verkligen i rött och matchar klänningen med en svart kavaj och svarta flats. Lägg märke till hennes nya pojkvän som man(tyvärr)inte ser ansiktet på.


Kleinblått är en av mina absoluta favoritfärger just nu och Lindsay Lohan har inga problem med att bära upp denna klänning. Gillar att hon har diskret make-up och få accessoarer så att klänningen får stå i fokus.


Söndag

Söndag, typ den jobbigaste dagen på hela veckan. Att man har festat två dagar i rad gör det ju inte mycket bättre. Fy, vad trött jag är! Dessutom har jag engelskaprov imorgon och jag kan lova att mina hjärna inte är på topp. Får se hur det går..
Ikväll är det iallafall näst sista O.C avsnittet någonsin. Har faktiskt hållt mig och inte tjuvkikat på avsnitten i förväg. Så det ska bli spännande!

image211

Sofi

image209

Säg något som inte är snyggt på den här bilden? Skorna, GEEK-väskan, skinnjackan, jag skulle inte tacka nej. Dessutom älskar jag hennes hår!
Bilden är tagen av the sartorialist när han var i Stockholm för ett tag sen. Spana in resten av bilderna bilderna 
här.


One of a kind

KyssJohanna har verkligen snygga smycken. KJL, CC skye, Alex and Chloe... När jag kollade in på sidan senast såg jag att de hade fått in ONE OF A KINDs "talk to the hand" armband. Så snygga! 375 pix för ett litet armband är tyvärr lite för mycket för min ekonomi just nu. Men drömma kan man ju alltid.
 

Ebba von Sydow

image206

Kommentarer överflödiga.

Sommarshopping

   

Här är mina senaste köp:
Armygröna shorts från H&M. Shorts är verkligen ett av de skönaste plaggen på sommaren. Inte lika trendigt som förra året men dock lika snyggt!
Ärtgrön tubtop från Cubus. Ett riktigt fynd för bara 59 kronor! Finns i massor av härliga färger så funderar på att köpa upp mig på fler. Tänk er i sommar tillsammans med avklippta jeansshorts, flats och gyllenbrun hud. Jag längtar!
Ljusrosa nagellack från Mavala i favoritfärgen Riga. "Metallic och chockrosa kommer och går, men ljusrosa lack består." En jättesnygg färg perfekt att varva tillsammans med alla andra starka lack.

Nya Cosmopolitan. Var bara tvungen att lägga in en bild på senaste numret av Cosmo. Så snyggt! Äntligen har ett svenskt magasin förstått att Rachel Bilson är perfekt på omslaget.

Elin Kling

I onsdags fick Elin sin egna modeblogg och idag blev det officiellt att hon börjar som moderedaktör på tidningen SOLO. Antagligen kommer hon lyfta hela tidningen som enligt min mening är ganska kass för tillfället.
Ebba och Sofi får se upp!

 
Elin Kling i en av sina fantastiska outfits.

En till på Mischa Barton...

image200

Jag vet, det har blivit en hel del
Mischa i bloggen den senaste tiden men jag har hittat så många inspirerande bilder på henne och dem vill man ju gärna visa upp. Här bjuder jag på ännu än en härlig bild på Mischa i fejkad wet t-shirt(?) Den tjejen kan verkligen få det allra enklaste att se snyggt ut. Ett slappt linne och tights hottas upp med silversandaler och neonfärger.

Välj tre betala för två

  

Skopunkten fortsätter att imponera med dessa tre snyggingar. Skorna kostar 249 kronor och jag älskar deras "välj tre betala för två". Så mycket skor för så lite pengar!

BUS

 

Brun utan sol har aldrig varit min grej, det blir alltid fläckigt och ojämnt. Bodylotion med BUS-effekt däremot fungerar utmärkt. Dove, Nivea och Loreal, de flesta har sin variant och nu har även ACO lanserat sin "Sun kissed bodylotion" och jag är nyfiken! Finns för både kropp och ansikte.
Kanske något att skriva upp på shoppinglistan tills imorgon?

Dagens

image194

Lång grå top - Carlings
Svarta stuprör - H&M
Mörkbrun väska - Wedins
Vit sjal - Mammas
Stora armband - H&M
Silvriga ballerinaskor - H&M

Nu väntar nationellt prov i engelska A, lycka till alla andra som ska skriva!

Kate Moss

image193

Kate Moss is looking fab på lanseringen av hennes Topshop kollektion(spana in den
här.)  Åh, älskar klänningen! Den skulle mer än gärna få hänga i min garderob.

Gårdagens

image191

Lägger in en bild på hur jag såg ut igår, på valborg.
Marinblå klänning - Gina Tricot
Svart kofta - Zara
Gråa tights - Cubus
Svarta flats - Din Sko
Svarta stora armband - H&M
Ej med på bilden: Svart väska - H&M, Jacka - VeroModa